Lapas

ceturtdiena, 2014. gada 19. jūnijs

Sāļais kliņģeris

Mīkla

Piens 125 g
Sviests 100 g
Olas baltums 1gb
Sāls 1 tk
Cukurs 1 tk
Kviešu milti 300 g
Klijas 5 ēdk
Svaigais raugs 20g

Sajauc mīklu, raudzē 1 h

Pildījums

Žāvēta gaļa, smalki sagriezta 300 g
Mazi marinēti gurķi 10gb
Paprika, smalki sagriezta
majonēze vai sk. krējums (pārsmērēšanai)
Rīvēts siers 250 g

Uzrūgušu mīklu izrullē, pārklāj ar pildījumu, aizveļ ciet, izveido kliņģeri un cep cepeškrāsnī 20-30 min 200gr/C

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru