Lapas

pirmdiena, 2013. gada 12. augusts

Siltie kabaču salāti (lečo)



Sastāvdaļas

  • kabači - 2kg
  • paprika - 5gb vidēji
  • sīpoli - 6 palieli
  • burkāni - 3-4gb
  • sāls - 2,5 ēd.k.
  • cukurs - 1 glāze
  • viegls etiķis (ābolu, rīsu) - 6 ēd.k.
  • tomātu pasta - 200 g
  • divas pākstis svaiga čili
  • ķiploki - 4 daiviņas

Pagatavošana: 120 min.

visus produktus sagriež, uz pannas katru atsevišķi eļļā apcep tad liek visu katlā kopā,pieliek sāli un cukuru vāra apm.5-10min. Pievieno tomātu pastu, ķiplioku, čili, beigās pievieno etiķi. Noteikti vajag pagaršot. Pilda karstu burkās, vāku virsū zem segas. Ziemā ēd aukstus, ar krējumu vai siltus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru