Lapas

piektdiena, 2013. gada 2. augusts

Pikantie gaļas salāti

Šo recepti noklausījos pa radio, vēl nav izmēģināta.
Vajadzēs cūkas vai vistas fileju, šampinjonus, papriku, tomātu mērci vai kečupu, ķiplokus, melnās plūmes, citrona sulu, garšvielas - citronpiparus, čili piparus, sāli.
Gaļu sagriež strēmelītēs. Pievieno garšvielas un apcep. Noņem no pannas. Tad pannā cep iepriekš sagrieztus šampinjonus. Pēc tam sagrieztu papriku. Saceptajām sastāvdaļām pievieno iepriekš smalki sagrieztus ķiplokus, nomazgātas un sagrieztas melnās plūmes un visu pārlej ar pannā uzsildītu tomātu mērci un pašās beigās pārslaka ar citrona sulu. Ēd siltus vai vēlāk arī aukstus.
Kā piedeva „piestāv” rīsi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru