Sastāvdaļas
Zivs
Baltās zivs fileja
Ola, milti - panēšanai
Sāls - pēc garšas
Lečo (var izmantot gatavo konservu no veikala vai gatavot mājās)
Sīpoli - krietni daudz
Etiķis
Pagatavošana
1.Zivi sadala nelielos gabaliņos (2-3 cm lielus), panē miltos, olā, miltos, cep eļļā uz pannas gatavu.
2.Sīpolus sagriež biezās ripās, cep eļļā caurspīdīgus. Kad sīpoli ir gatavi, pievieno 3-4 ēd.k. etiķa. sautē, kamēr etiķis ir izgarojis.
3.Pievieno lečo,uzkarsē.
4.Lēzenā traukā kārto zivi. Visu pārlej ar lečo un sīpolu maisījumu.
5.Atdzesē un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru