Lapas

trešdiena, 2013. gada 31. jūlijs

Zivs tomātos

Šo recepti mūsmājās pagatavoja Ieviņa. Pagaidām zivs gaida savus ēdājus, bet izskatās, ka būs izcili garda!

Sastāvdaļas

Zivs
Baltās zivs fileja
Ola, milti - panēšanai
Sāls - pēc garšas

Lečo (var izmantot gatavo konservu no veikala vai gatavot mājās)
Sīpoli - krietni daudz
Etiķis

Pagatavošana

1.Zivi sadala nelielos gabaliņos (2-3 cm lielus), panē miltos, olā, miltos, cep eļļā uz pannas gatavu.
2.Sīpolus sagriež biezās ripās, cep eļļā caurspīdīgus. Kad sīpoli ir gatavi, pievieno 3-4 ēd.k. etiķa. sautē, kamēr etiķis ir izgarojis.
3.Pievieno lečo,uzkarsē.
4.Lēzenā traukā kārto zivi. Visu pārlej ar lečo un sīpolu maisījumu.
5.Atdzesē un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.

Labu apetīti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru