Lapas

piektdiena, 2017. gada 25. augusts

Pildīti pipari ar svaigo sieru


Konservēti saldie pipari ar Feta siera pildījumu.
Sastāvdaļas
1 kg mazie pipariņi
250g vieglais krēmsiers
500g Feta siers
1 cup (128g) cukurs
200 ml baltais etiķis 9%

nEO_IMG_IMGP6730

 Darba gaita
1. Atbrīvo piparus no sēklām. Visām sēklām ir jābūt izņemtām, jo tas var konserviem dot papildus čilli asumu.
nEO_IMG_IMGP6732
2. Piparus ievieto lielā katlā un pārlej ar aukstu ūdeni. Pievieno cukuru un etiķi, karsē līdz uzvārās. Samazina uguni un karsē, kamēr pipari ir gatavi (mīksti?).
nEO_IMG_IMGP6738
3. Piparus marinē ledusskapī 48 stundas. Pēc marinēšanas, iztukšojiet piparus no šķidruma un skalojiet ar aukstu ūdeni. Tagad pipariem vajadzētu būt saldiem un nedaudz skābiem.
nEO_IMG_IMGP6739
4. Svaigo sieru un Fetu sajauc. Jūs varat arī pievienot smalki sagrieztus garšaugus lai papildinātu garšu.
nEO_IMG_IMGP6731
nEO_IMG_IMGP6737
5. Piepilda piparus ar siera maisījumu un ievieto stikla traukā.
nEO_IMG_IMGP6740
nEO_IMG_IMGP6742
6. Pārliet piparus ar olīveļļu. Uzglabāt ledusskapī apmēram 2 dienas pirms pasniegšanas.
7.Ilgstošai glabāšanai (iespējams) ir jāpasterizē 20 min 90 °C. Nav izmēģināts.
nEO_IMG_IMGP6743
Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru