Konservēti saldie pipari ar Feta siera pildījumu.
Sastāvdaļas
1 kg mazie pipariņi
250g vieglais krēmsiers
500g Feta siers
1 cup (128g) cukurs
200 ml baltais etiķis 9%
Darba gaita
1. Atbrīvo piparus no sēklām. Visām sēklām ir jābūt izņemtām, jo tas var konserviem dot papildus čilli asumu.
2. Piparus ievieto lielā katlā un pārlej ar aukstu ūdeni. Pievieno cukuru un etiķi, karsē līdz uzvārās. Samazina uguni un karsē, kamēr pipari ir gatavi (mīksti?).
3. Piparus marinē ledusskapī 48 stundas. Pēc marinēšanas, iztukšojiet piparus no šķidruma un skalojiet ar aukstu ūdeni. Tagad pipariem vajadzētu būt saldiem un nedaudz skābiem.
4. Svaigo sieru un Fetu sajauc. Jūs varat arī pievienot smalki sagrieztus garšaugus lai papildinātu garšu.
5. Piepilda piparus ar siera maisījumu un ievieto stikla traukā.
6. Pārliet piparus ar olīveļļu. Uzglabāt ledusskapī apmēram 2 dienas pirms pasniegšanas.
7.Ilgstošai glabāšanai (iespējams) ir jāpasterizē 20 min 90 °C. Nav izmēģināts.
Lai labi garšo!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru